Здравейте колеги, от известно време не ми работеше индикацията на таблото за ръчната спирачка и днес реших да погледна бутона под лоста. Както и да е, беше изпаднала буксата, оправих я, но до ръчната видях някакъв куплунг - не е вързан никъде, не се вижда да се е разкачил от някъде, така си седи ... та въпроса е някой знае ли го за какво е. Колата е Alfa Romeo 156 JTD, 2002 г. с вътрешния фейс-лифт.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за куплунг - някой знае ли го какъв е?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от B0J0 Покажи съобщениеЗдравейте колеги, от известно време не ми работеше индикацията на таблото за ръчната спирачка и днес реших да погледна бутона под лоста. Както и да е, беше изпаднала буксата, оправих я, но до ръчната видях някакъв куплунг - не е вързан никъде, не се вижда да се е разкачил от някъде, така си седи ... та въпроса е някой знае ли го за какво е. Колата е Alfa Romeo 156 JTD, 2002 г. с вътрешния фейс-лифт.Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
-
Няма защото повечето от колегите карат преди фейслифта, иначе ако поразсъждаваме малко, най-вероятно там са буксите на ел огледалата, светлините за мъгла и халогените,евентуално подгрев за предните седялки (макар че бутоните за подгрева са под седялката точно до релсата) , друго не ми идва на акъла.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениена ФЛ до ск. лост има копчета за вахоре за мъгла - предни+задни и за вдц
а за кво е куплунгът
...
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениена ФЛ до ск. лост има копчета за вахоре за мъгла - предни+задни и за вдц
а за кво е куплунгът
...
Това по ми прилича на куплунга за пепелника.
Скоро разглобявах моята,но не мернах нещо подобноHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеТам буксата е друга.
Това по ми прилича на куплунга за пепелника.
Скоро разглобявах моята,но не мернах нещо подобноAlfa Romeo 156 1.9 JTD 2002
Comment
Comment